Suomi 100-juhlavuosi

Suomi 100-juhlavuosi on käynnissä nyt!

Suomi 100-juhlavuoden kunniaksi tarjoamme juhlatuotteille oman osaston kaupassamme. Kotimaisena toimijana haluamme osallistua Suomen  juhlavuoteen omalla panoksellamme ja työllämme. Onnea 100 vuotiaalle!

100 vuotias Suomi ansaitsee arvolleen sopivan kunnioituksen. Olemme tuoneet tämän vuoksi myyntiin, varta vasten suunnitellun, Suomi 100 vuotta Suomen lipun. Tämä lippu poikkeaa normaalista Suomen lipusta siten, että siinä on Suomi 100 etiketti ja tuote on pakattu saman teeman mukaiseen kauniiseen kankaiseen suojapussiin. Nyt on siis mahdollisuus päivittää lippusi uuteen ja saada itsellesi myös palanen historiaa. Tätä tuotetta ei ole saatavilla kuin rajoitetun ajan.

Tuomme juhlavuoden aikana myyntiin erilaisia teemaan sopivia tuotteita, joten muista seurata valikoiman kehittymistä. Lisäksi tarjoamme teille valikoiman muita Suomen juhlistamiseen soveltuvia perustuotteita. Jos sinulla on ajatus jostain tuotteesta, mutta et sitä verkkokaupastamme löydä, niin ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme ja katsotaan yhdessä kuinka voimme teitä palvella. Mikäli kaipaat tarkempia liputusohjeita, niin löydät etsimäsi täältä. Kannattaa muistaa, että liputtaa voi muulloinkin, kuin vain virallisina liputuspäivinä – liputetaan yhdessä läpi juhlavuoden!

Näytetään kaikki 9 tulosta