Kantoliput

Kantoliput tekevät juhlasta ja kulkueesta arvokkaan. Kantolipuista arvokkaimman, Suomen lipun, voit tilata suoraan verkkokaupastamme. Suomen kantolippua on saatavana kahtena eri mallina. Sisäkiinnityslippu kiinnitetään tankoon narukiinnityksellä. Juhlavampi ja juhlallisuuksiin sopivampi malli on naulausvaralla toimitettava Suomen lippu. Molempia lippumalleja on saatavana kahdessa koossa 6 m ja 8 m.

Suomen kantolippua käytettäessä on hyvä muistaa sitä sitovat säädökset. Lisätietoa säädöksistä löydät täältä. Mikäli tarvitset kantolippua yhdistykselle tai seuralle niin ota yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme.

Yhdistysten ja seurojen tunnuksilla painetut kulkueliput tehdään heraldisten ohjeiden mukaisesti, yleensä silkkipainolla tyylikkäälle 155 g polyesterkankaalle. Voimme myös tulostaa liput 115 g polyesterneulokselle.
Suositeltava lipun koko on 100×110 cm, että tunnus pääsee kulkueessa oikeuksiinsa. Lipun voi kiinnittää tankoon narulenkin ja vapaan narun avulla tai juhlavammin naulaamalla lippu tankoon vihkimistilaisuudessa. Halutessanne teemme esinaulauksen valmiiksi.

Meiltä saat myös kantolipun tarvikkeet kuten tangon, vyön ja jalustat. Mäntyisen kulkuetangon pituus on 3 m ja sen saa kahteen osaan messinkiliittimellä. Tangossa on puinen, sorvattu nuppi.

Näytetään kaikki 6 tulosta